Expo 2019 Coffee and beverage - London

Den 20. og 21. maj deltager jeg i en messe i London for kaffe og drinks. jeg skal se på kaffe ristning, barista folk og udstillere af maskiner, og jeg vil have særligt fokus på udsugningssystemer, og emmisionsfiltre. 

Geissen Coffee Roasters - WOW

Den 26. marts var vi i Malmø for at se på opgradering af både Roaster, udsugning samt Elektrolytisk filtersystemer. Vi lærte en del om både miljøkrav og behandling af afskalning. Investeringen vil bleve temmelig høj, hvilket formentlig betyder, at Kaffeprojektet skal opgradere virksomheden fra egentlig hobby til fullscale Virksomhed.  En beslutning, der skal mere overvejelse til at tage.

Lad os hvad sommeren bringer... men det er en dragende vision.  

  

Stakeout Napoli NYHEDER IGEN

Min leverandør er begyndt at arbede med projekter i egne blends. Det synes jeg er en god ide, idet hans mulighed for at teste er bedre, på grund af hans volumen i antal bønner. Jeg vil forsøge at lægge mig i baghjulet, og bruge hans blends (før roast) og riste dem efter min smag. 

Dette første skud er efter sigende et forsøg på en Napolitansk Espresso, med helt op til 40 % Robusta. En bønne, der giver et højt koffein indhold. 

NYHED: Nu har jeg prøvet en del ristninger, og fundet en metode til at gøre ideen om Napolitansk Espresso endnu bedre, ved at blande bønnerne EFTER ristningen. Dette giover mere fylde og og mere frugt og chokolade.